Mark van de Leur:

I.v.m Covid-19 zijn er op dit moment geen retraites tot 1 september 

retreats

Voel je je ook wel eens overweldigd door alle (sociale) verplichtingen? Ervaar je de behoefte om je een keer helemaal terug te trekken uit de maatschappij en voor even los te komen van alle verwachtingen en verantwoordelijkheden? Retreats bij Yoga Mark zijn speciaal ontwikkeld om volledig tot jezelf te komen en weer helemaal op te laden.

Yoga retraite 22 maart 2020 in de kerk Schijndel

Algemene informatie

Leeftijd (cursisten): Voor jong en oud.

Niveau: Voor iedereen

Datum : 22 maart 2020   

Dag: zondag ochtend & middag 

Duur : 10:00 uur tot 13:00
Prijs € 99,- per persoon ( inclusief catering )

Locatie:Kapel bij Het Gasthuis Schijndel. Lidwinahof 70

Titel en data retraites

Op dit moment zijn we druk bezig met onze eigen programma van 2020. Meld je aan voor de nieuwsbrief en kom als eerste in aanmerking voor inschrijven. Onze retraites zijn meestal snel volgeboekt. Soms werken we ook samen met externe partijen. Zo ook, 22 maart 2020. 

DEZE RETRAITE IS GECANCELD I.V.M CORONA

Voor tickets klik hier of op de button van 22 maart 2020. Deze retraite word georganiseerd door Wies van Beek. The Wong Janice of andere artiesten en ik zijn te gast tijdens deze retraite.

Tijdens een retreat trek je je volledig terug van je dagelijkse activiteiten, je verplichtingen, afleidingen en routines.

We vragen tegenwoordig enorm veel van onszelf, en onze huidige, drukke maatschappij doet daar nog een schepje bovenop: we willen goed functioneren op ons werk, een leuke ouder zijn, een spannende partner blijven én we willen ons sociale leven onderhouden. Daarnaast worden we continu overspoeld met ontelbaar veel prikkels; via onze mobiele telefoons zijn we continu bereikbaar en op social media worden we overladen met de ‘geweldige’ levens van de mensen om ons heen. Stress, burn-outs en zelfs depressies nemen steeds meer toe, omdat we allemaal zo ons best aan het doen zijn.

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe snel dit proces kan gaan, en ik heb ook ervaren dat een van de meest effectieve manieren om te voorkomen dat het zo ver komt, het volgen van een  retreat is. Wat retreats voor mij hebben gedaan? Ik heelde mezelf, ik kwam in een betere relatie met mezelf en met anderen, ik was succesvoller op mijn werk en het allerbelangrijkste: ik voelde me gelukkiger, krachtiger en gezonder en behaalde al mijn doelen en dromen. De helende werking van een retreat is dan ook onbeschrijfelijk!

Tijdens een retreat trek je je volledig terug van je dagelijkse activiteiten, je verplichtingen, afleidingen en routines. Zo zijn er bijvoorbeeld geen tv, laptops en mobiele telefoons tijdens een retreat, dus dat wordt even afkicken. Het doel is om ruimte te creëren om je lichaam en geest tot rust te brengen en de batterij weer volledig op te laden, en dat lukt nou eenmaal het aller beste als je niet wordt afgeleid. We zien namelijk ook dat deze afleidingen vaak dienen om bepaalde gevoelens niet aan te hoeven pakken.

 

Een retreat is een ideaal moment van zelfreflectie om te kijken hoe jij je leven nu leidt. Je wordt je bewust van de relatie met jezelf en met je lichaam; alles wordt zichtbaar en voelbaar. Daarom kiezen we bij Yoga Mark voor zachte yogastijlen tijdens een retreat, omdat je daardoor in een diepere verstilling en heling komt.

Naast Relax Yoga staan er diverse helende activiteiten op het programma. Afhankelijk van de retreat die je kiest, ga je aan de slag met verschillende zachte yoga stijlen, healing sessies, yoga concerten, stiltewandelingen, meditaties, life mastering programs en soul journeys. Dit alles onder het genot van healthy food en onder begeleiding van mijzelf en mijn partners. 

We bieden weekends, midweken en weken op verschillende locaties in Nederland, Mallorca en Portugal, waarbij persoonlijke aandacht altijd centraal staat.

 

Onze retreats zijn toegankelijk voor iedereen en geschikt voor alle niveaus.

YogaMark - juni 2019 wit.png
  • Yogales
  • Yogales

© 2019 Yoga Mark I 's Hertogenbosch, Netherlands

YogaMark - juni 2019.png